Kielikurssien markkinointia

Jo aiemmin kehumani Scambiamentin kielikurssit vetävät edelleen hyvin porukkaa. Yhteistyötä on jo aloitettu kieltenopiskeluun erikoistuneiden oppilaitosten kanssa, joka on tärkeää toiminnan vahvistamiseksi ja vakinaistamiseksi. Tähän mennessä vapaaehtoisia kurssien vetäjiä on riittänyt enemmän tai vähemmän hyvän onnen ansiosta.

Scambiamentissa on keväällä nähty vakituisten ryhmien lisäksi muun muassa englantilainen nuorten pyöräilyjoukkue, joka asustaa, harjoittelee ja kilpailee Cerviassa useita viikkoja. Lisäksi meikäläinen on päässyt opettamaan suomen kieltä kahdelle italialaiselle nuorelle naiselle, jotka ovat hurahtaneet Suomeen ja sen kulttuuriin. Jopa suomalaiseen kahviin.

Tällä hetkellä työstän eri kielillä puhuttuja ja maahanmuuttajille kohdennettuja mainosvideoita, joiden pääosissa esiintyvät eri maista Italiaan saapuneet vapaaehtoiset. Ohessa videot venäjän ja arabian kielillä – pääosissa ukrainalainen Angelika ja marokkolainen Zohra. Lisää luvassa espanjaksi, englanniksi ja … suomeksi.

 

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Kielikurssien markkinointia

  1. Kiitos Esa blogistasi! Koneen säätiöllä on parhaillaan auki avustusten haku suomen kielen oppimisen tukemiseen täällä Suomessa. Hankkeet voivat olla hyvinkin erilaisia toteutukseltaan ja jotenkin nämä kertomasi matalan kynnyksen kielikurssit inspiroivat. Voitaisiinko jotain sellaista toteuttaa meilläkin…

    Tykkää

    1. Aivan varmasti. Kynnys on matala sekä osallistujille että vetäjille. Turvapaikanhakijoiden määrän lisääntyessä tarvetta olisi varmasti Suomessakin. Mukavaa on myös ollut nähdä kuinka ryhmissä syntyy ystävyyssuhteita kansallisuudesta riippumatta.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s